FarOut ontwikkelt voor Private Label

 

Door haar jarenlange ervaring in de ontwikkeling van jassen en zwemkleding kan FarOut zich met recht een specialist noemen.

 

FarOut ontwikkelt naast haar eigen collectie ook een collectie jassen en zwemkleding voor Private Label en heeft daarbij ontwerp, productie en wholesale in eigen hand.

 

Ieder seizoen kun je jouw collectie aanvullen met scherp geprijsde, onderscheidende jassen en zwemkleding. 

 

Onze klanten zijn toonaangevende grootwinkelbedrijven en modeketens in heel Europa, zoals Galeria Inno en Manor, maar ook gevestigde kindermerken of Private labels van webshops behoren tot onze klantenkring, zoals Mees Online.

 

Wij werken nauw samen met onze klanten en ontwikkelen uitgekiende producten, op maat gesneden en daardoor uitstekend te introduceren in iedere markt en bij elke collectie. Doordat we meerdere private labels bedienen in verschillende landen kun je bij ons ook terecht met kleinere aantallen. 

 

Wees dus niet eigenwijs en laat het ontwerp en de productie van je jassen en zwemkleding gewoon aan ons over! Werken met Farout is prettig, bespaart tijd en geld en is een bewezen succes voor een aansprekende collectie.

 

Neem dus snel contact met ons op