LET OP: Alle zwemkleding is te koop voor 5 euro in onze webshop en de FarOutlet!

Jaylana Triangel 

De FarOut triangelbikini met fleurige print en bijpassende biesjes. Jaylana zit standaard in ons assortiment en is al jaren een groot succes doordat het zo lekker zit en altijd wordt aangeboden in supervrolijke kleurtjes. 

Elize Bandana 

De Elize is zo populair door de schattige sliertjes op de top en de bijpassende gekleurde zakken gecombineerd met superopvallende prints. Je bent een prinsesje op het strand in deze topbikini.

Mila la laaaa

Met de Mila aan krijg je complimentjes. Mila zit goed, zit lekker en heeft ook nog eens de vrolijkheid van een echte FarOut-bikini! Kopen dus

Shirley (voor een) Poppy

Shirley is een nieuwe style van FarOut. De kraaltjes maken de bikini lief en poppig. De print is poppy, de style is poppy! 

Sophia met een strikje

Sophia Small Flower is ook een nieuwe style van FarOut. Het broekje van de Sophia heeft een sportieve look door het strikje en de orange details. De bandana is bekend bij FarOut en dat geeft ook deze style de herkenbare look

Anna, zoooo lief

Anna is zo lief en schattig. Ze is ontworpen voor de kleinere meisjes met trekbandjes en kraaltjes en dat maakt de style zo superschattig. Anna is verkrijgbaar tot maat 140 en zit zo lekker dat je er mee naar school zou willen!